Венци Стефанов: ЦСКА е натопен от човек, който догодина няма да е първи и иска да си резервира място в ШЛ

„Какво общо има счетоводителката на това лице с емблемата на ЦСКА?”

Венци Стефанов: ЦСКА е натопен от човек, който догодина няма да е първи и иска да си резервира място в ШЛ

“Донякъде си поправихме грешките, които през сезона направихме, по-точно аз.”

Това каза Венци Стефанов, след като Славия надви Нефтохимик с 5:2 и по този начин запази мястото си в Първа професионална лига.

„Златомир Загорчич промени много неща. Футболистите започнаха да мислят позитивно и да играят така, както при Александър Тарханов през есента. Надявах се и Владимир Иванов да постигне същото, но той не можа. Славия е отбор, който изгражда млади състезатели и в бъдеще ще играе по-добре. Нефтохимик, Локо (ГО) и Верея – това са изкуствени отбори, създадени от един човек да му бъдат сателити и виждате докъде стигна. Единият е пред изпадане, а другият на бараж. Монтана с най-малко точки, седя и си чака балъците, които си мислят, че с трици маймуни могат да ловят. Те си мислят, че като вземат 15 чужденци и ще стане работата.”

“Този формат за мен не е за български футбол и не е справедлив. Един човек даде 50 000 евро от футболния съюз, за да се измисли едно недоносче. Знам, че тази тема е болезнена за някои от вас, но докато един човек командва как да се случват първенствата, кога, къде и защо да се играе – няма как да стане.  Аз няколко пъти казах и на президента (б.а. – Борислав Михайлов), но явно той не смее да вземе отношение заради това лице, но какво пречи мачовете от 14 или 15:00 ч. да ги играем на стадион „Славия”? Какво пречи? Защо като приехме да имаме по двама под 21 г. в отбора, същото това лице след един сезон излезе и каза да премахнем правилото? Понеделник 20:00 часа – страхотно време за футбол! Събота и неделя към 22 или 23 часа – чудесно просто. В България само полуидиоти говорят за футбол”, каза той, а после взе отношение и по темата ЦСКА, след като УЕФА отказа на „червените” участие в европейските турнири през следващите два сезона.

„От България е натопен ЦСКА, за да не играе в евротурнирите. Даже в редовете познавам един човек, който много често съм срещал какво пише. Сравнява ЦСКА с Жалгири и с подобни. Айде бе? Къде е Лом, къде е Лондон? ЦСКА е емблема и марка, защо се подиграват? Защото на един човек му е кеф, защото догодина със сигурност няма да е първи и иска да си резервира място в Шампионската лига. Гадно е това, това е много гадно. Какъв търг? Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката на това лице с емблемата на ЦСКА? Докога само такива хора ще има в българския спорт.”

Запитан как върви разследването на мача Монтана – Славия?

„Славия бие Монтана, защо да ни разследват нас? Затова, че си победил? Да разследват загубилите. Много искаха да видят как Славия ще изпадне. Това може да се случи, но в другия живот. На едни им дават 7 млн. да си ремонтират стадиона, а на нас не са дали 7 лева. Защо не ги казвате тези неща? Страх ви е от Кирчо, защото ще ви уволнят? Имаше едно момче, така го уволниха от една телевизия.”

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки