Гонзо: Левски пак ще оцелее и пак ще бъде силен

Георги Иванов доволен от младите в Черно море

Гонзо: Левски пак ще оцелее и пак ще бъде силен

Черно море изигра много добър мач като гост на Левски и завърши 2:2. В състава на „моряците” имаше доста млади момчета, които се представиха на отлично ниво.

 

„Мачът беше без значение и за двата отбора. Важно беше за младите момчета да натрупат самочувствие и опит и да видим докъде е стигнало тяхното развитие, дали можем да разчитаме на тях за следващия сезон. Изиграхме добър мач. Получи се отворен мач, с много положения. Заради младите момчета съжалявам, че не победихме. Иначе дали е равен, дали е победа, дали е загуба – в последен мач, когато нямаш цели, е без значение.

 

Да дойдеш с млади момчета на по 17-18 години, които дебютират и да играят на „Герена” и по този начин, мога да бъда само удовлетворен от представянето им. Очаквам от тях да израстват и да бъдат бъдещето на Черно море.

 

Имаме договорка с 5 човека. Зехиров трябва да дойде утре, за да подпишем. В преговори сме с още хора. Имаме спокойствието да изберем правилните хора за селекцията. Трябваше да се направи тази подмяна на футболистите, за да влезе свежа кръв. Доста хора бяха на години. Благодаря им на тези футболисти – дали са много на клуба. Но всяко нещо си има и край. На този етап няма да има други напуснали.

 

Последните впечатления са най-трайни. В тези плейофи не се представихме на ниво. Разочароващ месец и половина. Ще запазя причините за мен.

 

Странно е да се вижда празен сектор „Б”. Но Левски е оцелял толкова много години. Ще оцелее пак и ще бъде пак същият силен отбор”, заяви Гонзо. Той коментира и изравнителния гол на „сините” за 2:2. Атаката за него тръгна от тъч, при който домакините трябваше да върнат топката на съперника, но не го направиха.

 

„Не искам да коментирам гола за 2:2 на Левски. Това е лоша постъпка. Трябва да имаш достойнство и да бъдеш мъж, независимо от резултата”, завърши Георги Иванов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки