Босът на Локо (Сф) за Вълчинов: Незаменими няма, ще намерим варианти

„Един от малкото отбори в България сме, който няма никакви задължения”, каза Иван Василев

Босът на Локо (Сф) за Вълчинов: Незаменими няма, ще намерим варианти

Днес Локо Сф ще има заседание на Управителния съвет на клуба. По тази причина "Тема Спорт" потърси собственика на червено-черните Иван Василев. Той коментира и изказването на старши треньора Явор Вълчинов, че ако през новия сезон не се гони Първа лига, наставникът ще си тръгне.

"Засега няма да има нищо ново. Ако каже Вълчинов, ще остане, ако не - няма. Ще намерим варианти. Няма незаменими. Може да не иска да остава. Аз не знам да съм казвал, че ще го сменям. Ако исках да го сменям, досега да си е отишъл. А пък той да внимава какво говори за селекция", сподели Василев.

"Тези неща ги определям аз. Вие видели ли сте треньор да определя политиката на клуба, защото аз още не съм. За първи път чух такива неща. И да си даваш оценка на себе си. Оценките ги дава ръководството, публиката... Видяхте Стамен Белчев какво отговори, като го питаха след мача с Левски.

Той каза, нека хората и най-вече ръководството да прецени и да ми даде оценка. Локомотив винаги ще има цели и ще ги гони. Имаме много по-важни проблеми да решаваме, отколкото да говорим за цели. Те са ясни и винаги са големи. И сега, през зимата, след   мащабната   селекция целта беше да играем бараж, без значение, че не може да влезем. Това е Локомотив, не е Полски Тръмбеш. Но целта не се изпълни", сподели босът на Локо Сф.

"По-важно е, ако тръгнем да влизаме в Първа лига, къде ще играем. Никой няма да ни даде лиценз на стадиона. Нямам пари да давам по 24 хиляди лева за мач на "Васил Левски". Кой ще ги плаща? Нормално ли е да разкарваме нашата вярна публика до "Васил Левски" като панаир-ски мечки. Виждате Славия, ние сме на същия хал. Аз съм човек, който гради тухла по тухла. Сега трябва да мислим за осветлението. Това, което сме направили с моя екип, е достойно за уважение. И утре, като си отида, като се обърна, ще зная, че съм оставил нещо след себе си", добави Иван Василев.

"Върнах се с идеята да спасим ДЮШ. Тръгнахме с 80-90 деца, а сега са 372. Сигурно лятото ще станат над 400. Всеки може да иска Първа лига и Шампионска лига, но нещата трябва да се преценят. Затова и имаме Управителен съвет, за да видим как нещата да се случват поетапно и лека-полека да вървим напред. Първоначално започнахме сезона с момчета от А Областна група и целта беше шесто място. На Нова година, когато смених две трети от отбора и взех що-годе добри футболисти за нашите стандарти, поставих за цел бараж, без значение дали може да влезем или не. Имаме споразумение с треньора до лятото. Ще седна, ще преценя, ще имам разговори с него. Имам си своите забележки. Аз и моят екип ще определяме нещата. Аз съм направил каквото трябва, дори прекалено много. Засега няма никой, който да иска клуба. Ходих къде ли не по чужбина. Няма такива. Идват и те питат какво имаш, а аз им отговарям - една косачка. Затова аз си определям нещата - добри или лоши. В момента важното е да ни има. Ако трябва, и с юноши ще играем, защото ми омръзна измислени футболистчета да ми извиват ръцете", ядосано коментира бизнесменът.

"Един от малкото отбори в България сме, който няма никакви задължения - НАП, НОИ, футболисти, служители. Всичко е платено до стотинка. Това ако не е добро мениджърско управление, извинявай. А парите не са никак малко. Бяхме един от най-скъпите отбори във Втора лига. А това, че разни футболисти и треньори искат... и аз искам, но нека видим реалните неща, а те са тежки. Добре, хвърляме се да играем в елита, но ние нямаме спонсори, нямаме нищо, а аз съм казал, че там не мога да издържа", добави Василев.

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

Актуално

20:00 19/04 КРУМОВГРАД - СЛАВИЯ
19:30 19/04 Дженоа - Лацио
21:30 19/04 Айнтрахт – Аугсбург
21:45 19/04 Каляри - Ювентус
22:00 19/04 Атлетик Билбао - Гранада
19:45 18/04 Фиорентина - Пилзен 2:0 (прод.)
19:45 18/04 Лил - Астън Вила 2:1 (3:4. д.)
22:00 18/04 Рома - Милан 2:1
22:00 18/04 Аталанта - Ливърпул 0:1
22:00 18/04 Марсилия - Бенфика 1:0 (4:2, д.)
22:00 18/04 Уест Хем - Байер Л 1:1
22:00 18/04 Фенербахче - Олимпиакос 1:0 (2:3, д.)
22:00 18/04 ПАОК - Брюж 0:2
19:00 17/04 ЦСКА - БОТЕВ ПД 0:1
22:00 17/04 Ман Сити - Реал М 1:1 (3:4, д.)
22:00 17/04 Байерн М - Арсенал 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки