Любослав Пенев: Вървим по-правилния път, но ни предстои още много работа

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много доволен от победата с 3:0 над Сливен. Той отбележи, че отборът върви по-правилния път. „Вървиме напред. Радвам се, че успях да постигна втора поредна победа начело на тима. Работихме през цялата седмица и имахме повече време, за да се подготвим. Това е стилът на игра, който искам да налгам. Отборът има потенциял, но ни предстои много работа. Спечелихме много важни точки и се целим напред към първото място. Предстои още много работа за в бъдеще", заяви Пенев.

Любослав Пенев: Вървим по-правилния път, но ни предстои още много работа

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много доволен от победата с 3:0 над Сливен. Той отбележи, че отборът върви по-правилния път, предаде репортер на Novsport.com

„Вървиме напред. Радвам се, че успях да постигна втора поредна победа начело на тима. Работихме през цялата седмица и имахме повече време, за да се подготвим. Това е стилът на игра, който искам да налгам. Отборът има потенциял, но ни предстои много работа. Спечелихме много важни точки и се целим напред към първото място. Предстои още много работа за в бъдеще", заяви Пенев.

"Мисля, че играхме добре. Започнахме добре мача. През първата част правихме постепенни атаки и завършихме в крайна сметка добре. Важното е, че момчетата се стараха и играха с желание и настроение. Това е важното. Ние ще се съобразим с мачовете си и физическото състояние на футболистите и няма да има някакви адски натоварвания. Имаме поглед върху индивидуалното състояние на всеки един футболист, за да няма проблеми с контузии. Всяка седмица ще наваксваме върху подготовката, било то тактическа или физическа", допълни треньорът на ЦСКА.

"Исках да имаме в лявата зона човек с ляв крак и затова избрах Чипев. В нашия  тим нямаме левичари и това ме ограничава в избора ми. Исках да видя ляв крак от лявата страна и момчето се справи прекрасно със задачите си. Предупредих футболистите, че ако имат контузия или се изморят няма проблем да ги сменя. Удоджи свърши много работа на терена и съм доволен от него. Мисля, че беше в точния момент на точното място. Той се представи прекрасно в мача. Искам да похваля също и отбора на Сливен, защото тои е наистина много сериозен противник. Те изглеждаша добре на терена и който гледаше мача, щеше да го види. Два мача са много малко, за да говорим. Нека да продължим с другите мачове. Чакат ни много мачове и все още не сме решили нищо. Моите намерения са да играем в Европа. Това разбира се минава през първото място. Спира мача със Сливен и мислиме само за мача с Локо (Пд). Ще играем мач за мач отсега нататък", завърши пресконференцията след мача Любослав Пенев.,

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки