Чистка в Интер, Спалети гони Медел и Банега

Медиите в Италия разкриха, че Спалети е поставил в трансферната листа Гари Медел и Евер Банега, като се надява с парите от тяхната продажба да си осигури още по-солиден бюджет за селекция

Чистка в Интер, Спалети гони Медел и Банега

Новият старши треньор на Интер Лучано Спалети има ясна идея на кои от сегашните футболисти ще разчита през новия сезон и от кои няма да има нужда. Медиите в Италия разкриха, че Спалети е поставил в трансферната листа Гари Медел и Евер Банега, като се надява с парите от тяхната продажба да си осигури още по-солиден бюджет за селекция. Бившият наставник на Рома обаче настоява нападателят Едер да остане на "Сан Сиро".

 
Медел, който има договор до 2018 година, записа 31 мача в Серия "А" през миналия сезон, а Банега взе участие в 33 двубоя, като вкара 6 гола. Интерес към него проявява мексиканският Тигрес.
 
"За мен е чест, че ще съм треньор на този клуб. Предстои ни много работа, за да постигнем резултати, които подхождат на името и традициите на Интер. Скоро ще започнем изграждането на отбора за новия сезон. Искаме да действаме прозрачно и правилно", заяви Спалети при представянето си вчера.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки