Космически цифри в договора на Меси

Самият Меси заяви, че няма никакво намерение да напуска и иска да завърши кариерата си в Барселона. Аржентинецът бе на лагер с националния си отбор, но в неделя отново се завърна в Барселона, но само за няколко часа, тъй като по-късно отпътува за Ибиса, където ще се отдаде на почивка със семейството си и с това на бившия си съотборник Сеск Фабрегас

Космически цифри в договора на Меси

Тайнсвеният нов контракт на звездата на Барселона Лионел Меси продължава да обикаля медиите в световен мащаб, а параметрите му започват да придобиват все по-космически размери.

 
Преди седмица се появи информация, че освобождаващата клауза в договора на аржентинеца ще бъде в размер на 400 милиона евро. Според Mirror пък, Лео ще получава по 72 хиляди паунда на ден, или по 26 милиона на сезон. Договорът му ще бъде до 2021 година.
 
Самият Меси заяви, че няма никакво намерение да напуска и иска да завърши кариерата си в Барселона. Аржентинецът бе на лагер с националния си отбор, но в неделя отново се завърна в Барселона, но само за няколко часа, тъй като по-късно отпътува за Ибиса, където ще се отдаде на почивка със семейството си и с това на бившия си съотборник Сеск Фабрегас.
 
 
Очаква се след ваканцията отново да се завърне в града, където ще подпише и новия си договор с клуба. На 24 юни пък е статбата му с половинката му Антонея в Росарио.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки