Стоичков представя нова книга пред НДК в сряда

"Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8"

Стоичков представя нова книга пред НДК в сряда

Христо Стоичков ще представи лично новата си книга „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8" в сряда, 14 юни, от 12 ч пред НДК - между Билетния център и Моста на влюбените.

Той не само ще раздава автографи, но и ще демонстрира с топка как работят неговите правила пред публиката. Очаква се сред гостите да има и други прочути спортисти.

„Голяма част от тези правила използвах по време на богатата ми кариера като играч. Те ми помогнаха да спечеля толкова много победи, титли и призове, включително „Златната топка". Тези малки хитринки бяха част от „моите тайни" сред арсенала от оръжия, с които успявах и стигах до победата. Те ми даваха предимство или накланяха везните към мен, когато нещата са били „на кантар".  Други преоткрих като треньор, после и като тв анализатор, тъй като футболът е много бързо развиваща се игра, която изисква постоянно усъвършенстване и съобразяване с най-новите тенденции", казва във въведението Стоичков за своите 88 правила.

Камата добавя, че те имат три основни цели да създадат максимални предпоставки за сполука, да намалят грешките на отбора до абсолютния минимум и да принуждават съперника да греши.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки