Звездите: Обединени от благотворителност и признание към Бербо

Утре вечер ще е наистина звездно в центъра на София. На националния стадион "Васил Левски" от 20:00 сборен отбор на Димитър Бербатов излиза срещу селекцията на Луиш Фиго

Звездите: Обединени от благотворителност и признание към Бербо

Утре вечер ще е наистина звездно в центъра на София. На националния стадион "Васил Левски" от 20:00 сборен отбор на Димитър Бербатов излиза срещу селекцията на Луиш Фиго. Двамата големи футболисти поканиха доста свои знаменити колеги, с които ще станат част от благотворителен спектакъл.

Съорганизаторът на шоуто "All Stars 2017" - Луиш Фиго, не скри вълнението си при пристигането си в България.
 
"Не е като Шампионската лига, но определено има вълнение. Благотворителността е най-важното в този мач, заради това го правим. Надявам се да стане добър мач и всички да му се насладим".
 
Една от звездите, които пристигнаха в София за благотворителния мач, в който Димитър Бербатов и поканените от него играчи ще се изправят срещу отбора на Луиш Фиго, беше сърбинът Предграг Миятович. 
 
"Радвам се, че съм в България. Надявам се хората, които дойдат на стадиона утре, да останат доволни и да се порадват на един голям спектакъл. Бербатов е велик играч". 
 
Роби Кийн - бивш съотборник на Бербо от Тотнъм, изрази радостта си, че ще може да бъде част от тази кампания. 
 
"Много съм развълнуван, за мен е голяма чест да съм тук и да бъда част от това шоу. Ние с Димитър сме големи приятели още от Тотнъм. Както на терена, така и извън него имахме голямо разбирателство. Ние като футболисти имаме голям късмет, че получаваме пари, за да правим това, което обичаме, но това върви и с доста отговорности и подобни инициативи са отличен начин да помагаме на другите. Футболът е игра на единството. Очаквам с нетърпение да се видим с всички останали футболисти, включително и Стилиян Петров и Мартин Петров, за които имам отлични впечатления".
 
Патрис Евра, с който Бербатов игра рамо до рамо в Манчестър Юнайтед, заяви, че се чувства като у дома си в България, въпреки че идва за първи път в страната ни. 
 
"Ще кажа отново, че Димитър ми е като брат от друга майка. Искам да му благодаря, че съм тук. Чувствам се като у дома си вече, въпреки че съм за първи път тук. Бербатов е един от май-добрите приятели. Ще посетя малко града. Винаги съм във форма. Хората ще ни уважат и няма как да си позволя да не бъда. Много е важна каузата, за която сме се събрали. Хората са бъдещето. Когато Берба ме поканих веднага казах да. Може би един от тези български млади хора ще бъде на моето място и ще играе за Манчестър Юнайтед. Когато се видя с тях ще им кажа: "Един ден аз ще те гледам по телевизията и ще те потърся за автограф".
Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки