Стенли: Радвам се, че хората ни изтърпяха на това темпо

Стилиян Петров сподели, че емоцията е била невероятна

Стенли: Радвам се, че хората ни изтърпяха на това темпо

Стилиян Петров бе част от шоуто на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. След мача той сподели своето мнение за благородната инициатива.

 

„Невероятна емоция. Радвам се, че хората ни изтърпяха на това темпо. Но нека не забравяме защо всички сме се събрали тук – за една невероятна кауза. Получи се един добър мач, с някои хубави отигравания, на както казах доста бавно темпо, с няколко красиви гола. Но в крайна сметка, да видя този стадион пълен за едно такова събитие, е невероятно.

 

Все още не съм във форма, но ще вляза.

 

Митко го познавам доста добре. Много хора не го познават. Това, което направи, е невероятно – да доведе толкова много звезди на едно място. Както Ицо, сега и Митко направиха невероятни събития. Радвам се, че хора като тях събират хора за такива каузи.

 

Настроението е невероятно. Получи се празник, което е радващо. Мисля, че всички гости ще си тръгнат от България очаровани.

 

Да се надяваме, че националният отбор и клубните ще направят така, че стадионът да бъде пълен така, както беше днес.

 

Благодаря на всички, които днес бяха на стадиона. Продължавайте да бъдете част от това и да се надяваме, че ще има още такива събития и стадионът отново ще бъде пълен", заяви Стенли.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки