6.7 млн. лв. джакпоти в тотото за неделя

В играта „Тото джокер“ двама успяха да познаят печелившата комбинация от позиции и цифри и печелят по 7089 лева

6.7 млн. лв. джакпоти в тотото за неделя

Днес, 15 юни 2017 г. (четвъртък), се проведе тегленето на печелившите числа в 47-и тираж на пет от шестте числови игри на Български спортен тотализатор.

Джакпотите в тях продължават да нарастват и за неделя ще достигнат общо 6 700 000 лева.

Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ не бе преодолян днес и продължава да нараства, за да достигне прогнозните 3 090 000 лева в неделя. Шестима имат петици в тиража, които им носят по 3795 лева. Един от всичките участници, които ще се включат в играта в неделния тираж, ще спечели лек автомобил Форд Фиеста от „Втори тото шанс“ на „Тото 2 - 6 от 49“.

В първо теглене на играта „Тото 2 - 5 от 35“ един е късметлията, познал печелившата комбинация от пет числа, с което печели 21 453 лева. Всички играни комбинации от приключилия 47-и и в следващия 48-и тираж ще участват без допълнителен залог и в играта „Втори тото шанс“ на „Тото 2 - 5 от 35“, като тегленето ще се проведе на 21 юни от 17:55 ч. в ефира на bTV.

В предишното теглене на печелившите числа в тази игра, което се проведе на 14 юни, участваха всички играни комбинации за играта „Тото 2 - 5 от 35“ от 45-и и от 46-и тираж. Изтеглените пет числа бяха 23, 6, 15, 26, 28, а допълнителните цифри – 1 и 1. В това теглене има две печалби по 5000 лева.

В играта „Тото джокер“ двама успяха да познаят печелившата комбинация от позиции и цифри и печелят по 7089 лева.

Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 42“ не бе спечелен и в неделя се очаква да достигне 610 000 лева. Осмина имат петици, което им носи печалби в размер на 1364 лева.

Фиксираният на 3 000 000 лева джакпот в играта „Тото 2 - Зодиак“ оцеля и в този тираж и продължава да очаква късметлията, който ще успее да го преодолее.

В предаването на Спорт Тото по БНТ бе излъчен репортаж за световния и европейски шапмион по граплинг – Ангел Караиванов, който запозна зрителите с особеностите на спорта.

В играта с допълнителни печалби за почитателите на моментните лотарийни игри „Печалби плюс – суми за думи“ победител стана Елеонора Гъновска, защото бе по-бърза и съобразителна от своя съперник Елизабета Никифорова. Елеонора си тръгна с награда от 1000 лева, а Елизабета – с утешителните 100 лева. Поради засиления интерес към играта с допълнителни печалби „Печалби плюс – Суми за думи“ и участието на живо в предаването на Спорт Тото по БНТ, Български спортен тотализатор удължава срока за регистрация на непечелившите талони до 6 август 2017 г.

В „Печалби плюс – суми за думи“ могат да участват всички, които имат непечеливши талони от „Домашни любимци“ (4-и тираж), „Златният билет“ (2-и тираж), „Щастлив ден“ (1-и тираж), „Големият удар“ (3-и тираж), „Зодиак“ (7-и тираж), „Спечели всичко“ (1-и тираж), „Твоят късмет“ (1-и тираж), „Тото джакпот“ (1-и тираж), „Честит празник!“ (4-и тираж), „Островът на съкровищата“ (1-и тираж), „Черният диамант“ (1-и тираж), „Весели празници!“ (4-и тираж), „Златото на фараона” (1-и тираж), „Каре Аса“ (1-и тираж) и „Суми за думи – Кръстословица“ (1-и тираж). Необходимо е да регистрират кодовете за печалба от талона.

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки