Сензациите в пресата: Турци изкушават Бурабия

Берое примамва Кики със 7 бона заплата

Сензациите в пресата: Турци изкушават Бурабия

"Меридиан мач": Турци изкушават Бурабия

 

Турски клуб прави опит да измъкне от Левски Мехди Бурабия, разбра „Меридиан Мач“. Скаути на тимове от южната ни съседка гледаха на няколко пъти през сезона изявите на футболиста и са останали силно впечатлени от показаното от Бурабия. На „Герена“ обаче трудно ще се навият да го пуснат, тъй като по думите на старши треньора Николай Митов той иска да гради новия си проект точно около Бурабия и Роман Прохазка. Доказателство за това е и намерението на „сините“ да стартират преговори за нов договор с халфа. Той има още време до края на контракта си, но на „Герена“ нямат желание да се повтарят драмите от последните месеци, когато доста играчи си тръгнаха от клуба, защото преговорите за новите им договори започнаха в най-последния възможен момент. Затова „сините“ са склонни да предложат увеличение в заплатата на Бурабия само и само да го задържат в състава. Не е ясно обаче как ще подейства на намеренията им солидна оферта от чужбина.

 

"Меридиан мач": "Заралии" изкушават Кики с висока заплата

 

 

От Берое са отправили оферта към мападателя на Локо (Пд) Дани Кики. Старозагорци изкушават играча със сирийски корени с месечна заплата от 7 хиляди лева. По същия начин Берое се опитва да отмъкне и Павел Виданов, пред когото обаче първи вариант е да си търси отбор в чужбина, а едва след това ще разгледа офертата на „зелените“.



Дани Кики обаче не е решил дали да напусне Локомотив. Подобно на своите съотборници, и той има да получава по няколко запалти, които са им обещани в началото на следващата седмица. Ако не стане това, Кики може да разтрогне по вина на клуба и след това да премине в Берое като свободен агент. Той не се яви на първата лятна тренировка на „черно-белите“, като официалната причина е, че има лека контузия.

 

"Меридиан мач": Две оферти за Краев пристигнаха в Левски

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки