Официално: Трима нови подсилиха Септември – вратар, защитник и нападател

Янко Георгиев, Румен Трифонов и Крис Гади подписаха с новака в елита

Официално: Трима нови подсилиха Септември – вратар, защитник и нападател

Септември София се подсили с трима нови футболисти, които вече са на разположение на треньора Димитър Васев, похвалиха се от клуба.

Вчера към "септемврийци" се присъединиха вратарят Янко Георгиев, защитникът Румен Трифонов и нападателят Крис Гади.

Тримата вече подписаха, а до заминаването на тима за лагер на 22-ри юни се очаква да се присъединят още нови попълнения.

Янко Георгиев е на 28 години, роден в Бургас, юноша на Черноморец (Бургас), професионалната му кариера започва в тима на Поморие, като играе още за Черноморец Бургас, Нафтекс ( Бургас), Черноморец ( Поморие) и Нефтохомик ( Бургас). Играе на позиция вратар.

Румен Трифонов е на 32 години, роден в Козлодуй, юноша на ЦСКА София, професионалната му кариера започва в тима на Конелиано (Герман), като играе още за Миньор (Перник), ЦСКА (София), Черноморец (Бургас), Локомотив (София) и Миедж Легница (Полша). Играе на позиция защитник.

Крис Гади е на 25 години, роден във Франция, юноша на Олимпик Марсилия, професионалната му кариера започва в тима на Олимпик (Марсилия), като играе още за Болоня ( Италия), Локомотив (Пловдив), Берое (Стара Загора) и Спартак (Плевен). Играе на позиция нападател.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки