Официално: ЦСКА откупи Рубен Пинто и призова феновете да изчакат решението на КАС

"Бъдете сигурни, че нашият клуб няма да остане безучастен при каквото и да е развитие на казуса с УЕФА”, пишат от "Армията"

Официално: ЦСКА откупи Рубен Пинто и призова феновете да изчакат решението на КАС

Португалският полузащитник Рубен Пинто подписа 3-годишен договор с ЦСКА, съобщиха от клуба.

Пинто пристигна на стадион "Българска армия" миналото лято под наем от Беленензеш и изигра 28 мача с червената фланелка, в които отбеляза две попадения.

В договора му имаше опция за откупуване и тя бе активирана. 25-годишният халф ще се присъедини към отбора на лагера в Австрия в близките дни.

Пожелаваме на Рубен Пинто здраве и много успехи с червения екип, пишат от „Българска армия” и призовават феновете, организирали поход към централата на УЕФА в Нион във връзка с изваждането на тима от Лига Европа, да изчакат.

„Армейци, ЦСКА благодари за изразената готовност да защитите клуба и неговите права в Нион. Ръководството на клуба ви призовава да изчакаме решението на КАС преди предприемането на каквито и да било други действия”, посочват от Борисовата градина.

„Нагнетяването на допълнително напрежение преди решението на съда в Лозана не би донесло позитиви за нашите справедливи искания. ПФК ЦСКА е предприел всички необходими законови мерки за защита на легитимното и извоювано на спортния терен право на клуба да участва в Лига Европа през настоящия сезон. Бъдете сигурни, че нашият клуб няма да остане безучастен при каквото и да е развитие на казуса”, допълват "армейците".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки