Милан и Интер разграбват играчи на Юве

Миланските грандове искат резерви на шампиона в опит да си върнат челните позиции

Милан и Интер разграбват играчи на Юве

Спящите грандове Милан и Интер ще се опитат да привлекат двама от резервните играчи на шампиона Ювентус в опит да си върнат челните позиции в Серия "А".

Според Sportitalia "росонрите" проявяват интерес към Хуан Куадрадо, който през миналия сезон се представи на приливи и отливи. Лично Винченцо Монтела иска да види 29-годишния колумбийски национал на "Сан Сиро", защото клубът не може да се разбере за нов договор със Сусо. Цената на Куадрадо е 25-30 милиона евро и Юве едва ли ще има против да се раздели с него. Името на крилото е свързвано още с Валенсия, Арсенал и ПСЖ. През миналия сезон южноамериканецът изигра 30 мача в калчото, в които вкара 2 гола и даде 6 асистенции.

В същото време TMW пише, че Интер иска Стефан Лихтщайнер, който изгуби титулярното си място. 33-годишният швейцарски национал има договор до 2018 г. с Юве и беше пред преминаване при "нерадзурите" и през миналото лято. Интерес към Лихтщайнер, спечелил шест поредни титли с торинци, има и от страна на Шалке. За сезон 2016/17 десният защитник записа 26 срещи в Серия "А" с 1 гол и 2 асистенции.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки