Венко Попов пред Novsport: Пирин е марка в българския футбол, надявам се да преодолеем трудностите

Изпълнителният директор на "орлетата" е оптимист за ситуацията в клубаьч

Венко Попов пред Novsport: Пирин е марка в българския футбол, надявам се да преодолеем трудностите

Изпълнителният директор на Пирин Благоевград Венко Попов обяви пред Novsport.com, че се надява отборът да преодолее финансовите си затруднения и нещата да се стабилизират.

"Орлетата" отново се намират в деликатна финансова ситуация и има забавяне на заплатите, както бе и преди няколко месеца. Тогава ситуацията успя да се стабилизира, а сега очакванията са постепенно това да стане отново.

Потърсихме за коментар един от шефовете на клуба по повод изявлението на кмета Атанас Камбитов, който с половин уста обяви, че едва ли не не си струва общината да дава милиони левове на отбора.

Той се аргументира с това, че лекари, учители и други също важни за града хора, също трябва да получават общински пари и дори предупреди, че накрая ще се допита до жителите на града, дали отборът да получава общинските пари, които взима в момента.

"Кметът е в правото да коментира тези неща, но аз лично се надявам нещата да се оправят. Пирин е марка в българския футбол и трябва да го има. При нас има забавяния и това не е тайна. Така бе и преди няколко месеца, но нещата се стабилизираха. Ние инвестираме доста в наши кадри. Според мен ще е хубаво да има повече помощ и от спонсори, за да може общината да се облекчи по този начин с финансирането на отбора", обяви той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки