Градев отново нападна ЦСКА

"Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи", сподели Градев

Градев отново нападна ЦСКА

Специалистът по спортно право Георги Градев разкри нови интересни факти от брега на Средиземно море, където е на почивка. Градев сподели, че е изключил телефона си, за да обърне повече внимание на близките си. 

 
Специалистът по спортно право Георги Градев хвърли поредна бомба от брега на Средиземно море, където отпочива, след като помогна на Дунав да играе в Европа за сметка на ЦСКА-София. Градев разкрива, че си е изключил телефона, след като номерът му беше разпространен публично, а и иска да обърне внимание на близките си, които се дразнят, че е непрекъснато на клавиатурата.
 
"Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и приятелството. По молба на семейството ми в следващите 7 дни ще почивам активно и няма да ползвам Фейсбук, така че няма да ви отговарям. Временно съм спрял и Messenger. До скоро и да знаете, че доброто винаги побеждава!
 
ГЛЕДАЙТЕ УТРЕ "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"! Ще направя важно съобщение", написа той, но после направи уточнение, явно запознат по телефона с някои неща в София.
 
"На хората на Гриша Ганчев, които четат тук и звънят на Джуди Халваджиян, искам да ги успокоя, че няма да плюя никого утре. Не ме познавате! Ще отговоря и на всички неудобни въпроси по мой адрес. Спете спокойно, научете се да мислите и спрете да бъдете манипулирани от прости хора. Искам в аванс да ви кажа, че ЦСКА не ми дължи никакви пари, а вие дори не сте ЦСКА, за да имам личен мотив срещу новия клуб. Списъкът с кредиторите е публичен и мен ме няма в него. Нямам личен мотив. 
 
За мен това е работа, след като бях нает от Дунав да защитя техните интереси. УЕФА не са идиоти да ви извадят без основание. УЕФА не е БСФ(по израза на Дора Милева Българска смешна федерация)! Не съм писал донос, а правно становище за Дунав. Очевидно съм го написал добре, щом УЕФА отсъди в полза на Дунав. 
 
Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи. Ако Дунав не бяха писали на УЕФА, щяхме да загубим една квота напразно. Новият клуб щеше да бъде изваден от УЕФА при всички случаи за нарушение на 3-годишното правило. Такива дела в УЕФА между заинтересовани клубове има всяка година.
 
Не можете да се сърдите нито на Дунав, нито на мен, че не оставихме една празна квота за ЛЕ. Очевидно Ганчев е заобиколен от некомпетентни и/или недобросъвестни съветници, които го подвеждат. Аз лично му казах преди година, че така ще стане с УЕФА и се оказах прав. Питайте го, сигурен съм, че ще потвърди. Отсега казвам на феновете на новия клуб, че КАС отново ще отхвърли иска им за обезпечение и няма да ги върне в ЛЕ. Решение ще им до ден-два", написа Градев.
OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки