Септември стартира контролите с успех над Пелистер

Момчетата на Димитър Васев се наложих с 3:2, макар два пъти да изоставаха в резултата

Септември стартира контролите с успех над Пелистер

Новакът в елита Септември София започна с победа лените си контроли. 

Възпитаниците на старши треньора Димитър Васев се наложиха с 3:2 над тима на Пелистер (Македония), след като на два пъти изоставаха в резултата. 

Васев заложи на стартов състав: Валентин Галев, Богомил Дяков, Александър Бранеков, Траян Траянов, Румен Трифонов, Янко Сандански, Даниел Георгиев, Борис Галчев, Владислав Романов, Иван Вълчанов и Крис Гади.

Двубоят не започна по най-добрият начин за "септемврийци" след като в 5-ата минута допуснаха попадение във своята врата. Десет минути по-късно равенството бе възстановено, след като Владислав Романов стреля от далеч, топката рикошира в Янко Сандански и се отклони в мрежата на гостите.

Само две минути по-късно Янко Сандански получи несъществуващ втори жълт картон, съответно червен и бе заменен от Георги Стоичков в центъра на терена. В 25-ата минута, играчите на Пелистер отново поведоха в резултата, след като техен играч остана непокрит в наказателното поле и прати топката в мрежата на Валентин Галев.

В 40-ата минута Крис Гади вкара за 2:2, след като получи перфектен извеждащ пас от Борис Галчев и хладнокръвно отбеляза за да възстанови равенството за втори път. В 63-ата минута отново Гади простреля противниковата врата, този път след хубав пас на влезлият като резерва юноша на клуба Димитър Костадинов. През второто полувреме "септемврийци" категорично надиграха своя съперник, а с голове пропуснаха да се отчетат Георги Стоичков и Кирил Николов (1999 г.), като последният остави отлични впечатления на терена.

В игра за Септември се появиха още Стоян Предев, Янко Георгиев, Иван Стоянов, Йордан Тодоров, Александър Бастунов, Иво Димитров и Октай Хамдиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки