Марк Хюз: Робиньо имаше лош ден, но вече ще мога да разчитам на Божи

Вниманието на мениджъра на Манчестър Сити, Марк Хюз основно бе фокусирано върху несполучливата игра на бразилската звезда на „гражданите” – Робиньо. По време на пресконференцията си Спарки посочи, че за играч от неговия калибър е напълно нормално да изпитва спадове в играта си, предаде кореспондентът на Novsport.com в Лондон. Марк Хюз сподели, че е доволен от възможността да разчита на Валери Божинов

Марк Хюз: Робиньо имаше лош ден, но вече ще мога да разчитам на Божи

Вниманието на мениджъра на Манчестър Сити, Марк Хюз основно бе фокусирано върху несполучливата игра на бразилската звезда на „гражданите” – Робиньо. По време на пресконференцията си Спарки посочи, че за играч от неговия калибър е напълно нормално да изпитва спадове в играта си, но отсега ще може да разчита и на Валери Божинов, предаде кореспондентът на Novsport.com в Лондон.


„В основата на загубата ни днес застанаха бързите контраатаки, от които се възползваха играчите на Челси. Не успяхме да противодействаме ефективно на действията им.

Робиньо навлезе в игрови ритъм по-бавно от обичайното. Той не бе единственият, редица от офанзивните ни футболисти не успяха да намерят мястото си през по-голяма част от мача. В този случай трябва да приветствам добрата постройка на Челси.
Роби бе лишен от нужното му място за действие, при което бях принуден да го сменя за сметка на малко свежа сила. Това просто бе един от онези дни. Той е поставен под огромно напрежение, отвсякъде се очаква много от него, така че би било погрешно ако наблегнем изключително върху неговата игра.

Не можем да очакваме от един играч да носи целият отбор. Има и други футболисти, които трябва положат нужните усилия, както казах в четвъртък играхме доста добре, а това явно отне голямо количество от силите ни.

Валери Божинов се справя отлично, доволен съм, че ще мога да разчитам на него на този етап от сезона. Днес Божи се представи добре, внасяйки голяма свежест и острота в отбора ни. За жалост той все още не е готов да изиграе пълни 90 минути във Висшата лига. Той постепенно ще бъде налаган в тима, като до края на сезона той ще е способен да покаже на какво е способен”, заключи Марк Хюз.
Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки