Венци Стефанов пред Novsport.com: С подобни действия Сашо Томаш няма да прокопса, мислех го за достоен човек

"Като правиш такива неща зад гърбовете на клубовете, няма как да те уважават", отсече босът на Славия

Венци Стефанов пред Novsport.com: С подобни действия Сашо Томаш няма да прокопса, мислех го за достоен човек

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Novsport.com информациите, че от Берое са се свързали зад гърба на "белите" с една от звездите на столичани Иван Минчев.

Последният изигра много силни мачове с белия екип, а новият наставник на заралии Александър Томаш и помощниците му се опитали да го убедят халфа, навършил миналия месец 26 години, да акостира в Стара Загора.

"Грозна постъпка, грозна! Няма какво повече да кажа. Просто това беше много подло и грозно от страна на Сашо Томаш. Мислех го за свестно момче и го уважавах, но вече няма как да уважавам един такъв човек", заяви Венци Стефанов пред нашата медия.

"Когато правиш такива неща зад гърбовете на клубовете, тогава хората няма как да те уважават и да те приемат на сериозно."

"Той е бил при нас, в Славия, ял е бял хляб в отбора. Мислех, че е достоен човек, но вече видях какъв морал и какво възпитание има. С подобни действия това момче няма да прокопса. Определено ме разочарова много и загуби уважението ми."

Дали е поискал обяснение от наставника на Берое?

"Какъв е Сашо Томаш, че да у искам аз обяснение. То неговите действия показват само колко му е възпитанието и що за човек е."

Любопитното е, че старозагорци фиксираха две ремита с резултат 2:2 в летните контроли под ръководството на Томаш, срещу Дунав и Черно море, а в понеделник имат спаринг точно с отбора на Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки