Белчев: Предизвикателствата пред ЦСКА са сериозни, трябва да надграждаме (ВИДЕО)

"Ние бяхме изготвили програмата с това, че ще участваме със сигурност в Лига Европа"

Белчев: Предизвикателствата пред ЦСКА са сериозни, трябва да надграждаме (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи обзор на приключилия днес лагер в Австрия. Той сподели пред CSKA.BG, че е изключително доволен от старанието на футболистите, условията за подготовка и изиграните контролни срещи. "Да, мисля че свършихме добра работа през време на целия лагер. Отлични условия, добри противници,  времето беше добро. Няма как да не бъда доволен от резултатите и играта. С малки изключения съм много доволен от това влагането и старанието на футболистите."

Белчев заяви, че зимните попълнения в отбора вече показват сериозно израстване, а колективът е на много добро ниво. "Колективът ни е добър, тези които дойдоха през зимата вече показват израстване, адаптират се към нас. Имам предвид Меркадо, който прави голямо израстване до момента. Не трябва обаче да се ограничаваме с това до момента, трябва да си поставяме високи цели и да ги преследват с много работа."

Треньорът коментира и неяснотата около участието в Лига Европа и влиянието, което оказва този факт върху подготовката на тима за новия сезон. "Ние бяхме изготвили програмата с това, че ще участваме със сигурност в Лига Европа. Надявам се да не е нарушена и до началото на първенството да изчистим някои детайли. Чака ни още много работа, действителността в България е съвсем друга."

"Когато имаме възможност да вземем добър футболист, който ще надгради отбора и ще вдигне нивото, мисля че не трябва да отказваме, независимо от поста. Нека има конкуренция. Предизвикателствата пред ЦСКА са високи, трябва да надграждаме", каза още треньорът на "армейците".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки