Пената обясни как е протекъл жребият за Лига Европа

"Десет минути преди да започне жребият - можем да участваме по отношение да присъстваме, но наредба на главния секретар... "

Пената обясни как е протекъл жребият за Лига Европа

Легендарният български треньор и почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев говори пред журналисти след издание на турнира Каменица Фен Купа. Пенев коментира и жребият за Лига Европа, за който ЦСКА не бе допуснат. "Десет минути преди да започне жребият - можем да участваме по отношение да присъстваме, но наредба на главния секретар... Ние какво да правим? - Да си дадем документите, да ги върнем - не. С тях бяхме до края, наблюдавахме другите. Дори неочаквано от Русе представителят техният беше на почивка близко до залата за теглене на жребия. Той се яви, честитихме си всичко там, но нещата са много по-рано, продължават и днес и утре. Окончателно, вероятно, във вторник сутринта ще бъде всичко ясно."

"Не беше неприятно. Има десетки, стотици мои колеги от ръководството, с които се познаваме. На всяка една крачка, всеки един метър се поздравявахме. То не се обръща внимание за нашето участие, защото има много нови отбори, които ще направят изненада на клубно и на национално ниво."

"Дори имаше един въпрос към представител на БАТЕ Борисов. Викам - защо не пуснахте вашите състезатели срещу нашия национал. Ако бяха те, щяхме да победиме. Той само се усмихна, вика "Пенев, спокойно", каза още Пената.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки