Дунав пътува 25 часа до Павлодар

"Изморително е. Но трябва да се справим, няма как. Момчетата доказаха, че са големи мъже, с представянето си през миналия сезон", коментира Веселин Великов

Дунав пътува 25 часа до Павлодар

25-часов преход до казахстанския град Паблодар ще започне Дунав във вторник сутринта, за да излезе в четвъртък от 17:00 часа срещу Иртиш в първия си мач в Европа след 42 години пауза.

 
Драконите тръгват за Казахстан във вторник в 07:00 часа. Първо те ще пътуват до Истанбул. От Турция в 20:00 часа вечерта играчи и треньори ще се качат на полет до Астана.
 
Оттам предстои нов до последната точка - Павлодар, където тимът трябва да пристигне в 8:00 часа българско време в сряда сутринта. Така реално се събира цяло денонощие, изкарано по автобуси, летища и самолети. В сряда от 17:00 часа е официалната тренировка на стадион "Централний".
 
"Изморително е. Но трябва да се справим, няма как. Момчетата доказаха, че са големи мъже, с представянето си през миналия сезон", коментира наставникът на Дунав Веселин Великов.
 
Днес по обед ръководството на клуба ще даде пресконференция. На нея се очаква да бъде внесена по-голяма яснота около организирането на реванша в Русе. Той е на 6 юли. На брифинга ще бъдат обявени цените на билетите, които се очаква да са между 15 и 20 лева, и кога ще бъдат пуснати в продажба. Възможно е и талоните да са по-скъпи. Както е известно, УЕФА разреши на Дунав да домакинства в Русе, но с намален капацитет. Ще бъдат пуснати само 7500 зрители при максимум от 12 000. Реално секторите зад вратите ще останат неизползваеми.
 
Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки