„Сините” стартират кампания по отбелязването на 180 г. от рождението на Васил Левски

„Да почетем достойно паметта на Апостола”, призовават от клуба

„Сините” стартират кампания по отбелязването на 180 г. от рождението на Васил Левски

ПФК Левски, съвместно с Националния клуб на привържениците и Тръст “Синя България“, имат удоволствието да заявят пред цялата общественост в Република България, че стартират кампания по отбелязването на 180 годишния юбилей от рождението на патрона на клуба – Апостола на свободата Васил Левски.

Кулминацията на тържествата ще се състои на 22 .07. 2017 година в град Карлово, където ще се проведе Национален събор на всички левскари и родолюбци, с който ще отбележим годишнината от рождението на най-великия българин, пише официалният сайт на „сините”.

Събитието включва богата спортна и развлекателна програма, в рамките на която ще се проведат множество събития, ще бъдат поканени участници от всички краища на страната, реализирали разнообразни и интересни исторически, културни и други инициативи в памет на Васил Левски. Също така ще бъдат раздадени награди с подкрепата на основния търговски партньор на ПФК „Левски“ АД – „Виваком“.

Каним всички българи, които носят Васил Левски в сърцата си, независимо на кой футболен отбор симпатизират, да се включат в празненствата по отбелязването на годишнината от неговото рождение.

Нека за няколко дни да забравим всичките си спортни, политически и всякакви различия и да си спомним, че преди всичко сме българи и потомци на една от най–великите личности в европейската и световната история.

Да покажем дружно, че в името на най–великия българин можем да загърбим всичко онова, което ни разделя и да си спомним, че пред олтара на отечеството и пред паметта на неговите най–свидни герои, всички ние сме малки и незначителни със своите ежедневни страсти, вълнения и интереси.

Заповядайте на тържествата, вземете семейства и приятели, защото от всички нас зависи да се съберем и почетем достойно паметта на Апостола, допълват от "Георги Аспарухов".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки