Балтанов: Ще играем умно срещу Партизани

"Участието в Лига Европа е голям шанс за нас. Най-хубаво е да играеш на европейската сцена.", сподели капитанът на Ботев

Балтанов: Ще играем умно срещу Партизани

Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов си пожела тимът да запише още мачове в Лига Европа през тази кампания освен двата с Партизани Тирана от първия квалификационен кръг. Халфът вярва, че канарчетата имат сили да елиминират съперника. Първият двубой в Албания е утре от 18:00 часа.

 
"Разучихме Партизани. В четвъртък ще видим доколко сме подготвени. Трябва да се постараем да извлечем добър резултат от първия мач и ако може, да си направим реванша по-лесен. Нужно е да сме пределно концентрирани и мобилизирани. Мисля, че имаме качества и класата да победим. Трябва да вкараме гол в Албания. Ще играем умно, защото има и реванш. Няма да прибързваме, ще чакаме своя шанс", добави полузащитникът.
 
"След спечелването на купата настроението е приповдигнато, но вече се нарадвахме. Трябва да забравим за нея и да гледаме към мачовете в Европа, които са коренно различни. Независимо че е първи кръг и че сме поставени, слаби отбори няма. Партизани може да ни създаде доста неприятности", предупреди Балтанов.
 
"Участието в Лига Европа е голям шанс за нас. Най-хубаво е да играеш на европейската сцена. Особено ако се натрупат мачове. Дай Боже да минем първия кръг и да играем във втория или третия. Трябва да сме здраво стъпили на земята", завърши лидерът на жълто-черните.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки