Тиаго и Черниаускас дебютират за ЦСКА срещу Берое

Сектор Г събира 7000 лв. за хореография

Тиаго и Черниаускас дебютират за ЦСКА срещу Берое

Последните две попълнения на ЦСКА към този момент Витаутас Черниаускас и Тиаго Родригес ще направят неофициален дебют с червената фланелка в контролата с Берое в петък. Литовският вратар и португалският халф ще се появят в игра през второто полувреме.

И двамата са изостанали с физическата подготовка, тъй като не са поддържали такава през лятото. Черниаускас и Родригес тренират наравно със съотборниците си, като вчера проведоха първите си две занимания с ЦСКА - на лагера в Трявна. Черниаускас ще се бори за титулярно място под рамката с Китанов, докато Родригес ще се конкурира с Пинто, Малинов и Симао в средата на терена.

Всички в отбора са здрави след проверката с Етър в Панчарево (2:0), като единствено Густаво Кулма изпитва леки болки, но се готви на пълни обороти.  

Червените  тренират двуразово на стадион "Ангел Кънчев" в Трявна. Условията там са доста добри, като отборът е много доволен от състоянието на терена, а и времето се разхлади значително след валежите в цялата страна. Двубоят с Етър в Панчарево беше изгледан от трибуните от бившия нападател на Левски Венцислав Христов. Той бе посрещнат добре от феновете на ЦСКА.

В началото на 2014 г. Христов, като футболист на Берое, бе пред трансфер на "Армията" и тогава заяви, че ЦСКА е най-големият български клуб и иска да играе за него, но Александър Томов не успя да намери пари за привличането му.

Сега Христов е без отбор, пише „Тема спорт”, а „червените” фенове от Сектор Г започнаха кампания за събиране на средства за хореография на първите два мача от новия сезон. Ето и съобщението, без редакторска намеса:

„Началото на сезона наближава неумолимо. Целите са ясни - титла и абсолютна доминация както на терена, така и на трибуните. Битката ще е безкомпромисна, а както знаете, сме във война с БФС и тежкокорумпираните убийци на футбола у нас. Само заедно можем да преодолеем всички препятствия! За целта, обявяваме кампания за първите два мача със "Славия" и еничарския корпус, като необходимите ни средства ca 7 000 лв. Обещаваме ви един наистина уникален сезон, в който Сектор "Г" ще демонстрира на всички колко силно точно удря "червеният юмрук"!

Ето и начините, по които може да дарите и да спомогнете за общата ни кауза:

Райфайзен Банк
Титуляр: Момчил Димитров
IBAN: BG89RZBB91551007356274
PayPal и Skrill акаунти
ЦСКА ЗОВЕ!
...и *** ЗА БФС!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки