Само за ден: Дунав разпродаде 75% от билетите за Лига Европа

"Участието в Европа променя напълно манталитета и самочувствието, настроението преди реванша е бойко”, коментира президентът на клуба

Само за ден: Дунав разпродаде 75% от билетите за Лига Европа

Огромен ентусиазъм заля Русе в първия ден на продажбата на билети за реванша с Иртиш в Лига Европа.

Много голяма част от наличните 5478 пропуска бяха изкупени до края на работното време на касите. Към 19:00 часа бяха придобити 4000 входни талона или малко под 75 процента!

Двубоят с Иртиш е на 6 юли (четвъртък) от 20:00 часа. Първата среша завърши 1:0 за казахстанците, но президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов вярва в елиминирането на съперника.

"Настроението преди реванша е бойко. С повече самочувствие и късмет можехме да се приберем и с по-добър резултат от Павлодар. Сега предстои поправителен, дано да се справим", каза президентът на клуба Симеон Симеонов.

"Комисарите от УЕФА ни разрешиха да пуснем хора само в секторите, в които имаме седалки. Така че иде разполагаме с около 5500 места. Днес (б.р. - вчера) в обши линии се продадоха всички билети. Около 4000 билета са изкупени вече, но още има опашки пред касите. Ще направим фен зона с голям екран в непосредствена близост до стадиона и ще се опитаме да пренесем атмосферата в зоната и от стадиона", добави Симеонов, цитиран от „Тема спорт”.

"Дестинацията Павлодар беше много скъпа и тежка. Тези около 210 000 евро, които се полагат за участие в първия кръг, ще ги получим през есента и ще ни помогнат малко. Но иначе финансов смисъл от Лига Европа на този етап не можем да усетим. Надявам се да продължим да се развиваме, най-вече заради искрата, която запалихме в Русе", коментира още Симеонов.

"Участието в Европа променя напълно манталитета и самочувствието. Всички момчета намират смисъл в участието. За нас това е събитие и се радвам, че го изживяваме. Радвам се, че има толкова голям интерес към реванша", добави Симеон Симеонов.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки