Сензациите в пресата: ЦСКА се размина с австриец

Локо (ГО) дава двама на ФИФА, чакат ги на работа

Сензациите в пресата: ЦСКА се размина с австриец

„Меридиан мач“: ЦСКА се размина с австриец

 

ЦСКА-София е бил много близо до привличането на австрийското крило Нилс Цатл, който може да играе и като нападател, но в крайна сметка двете страни не са се разбрали за договора. През миналия сезон 25-годишният футболист е играл за Хорн във втора дивизия в родината си, като е отбелязал 5 гола и направил 3 асистенции. До момента „червените“ привлякоха трима нови играчи – Енрике Рафаел, Тиаго Родригес и Витаутас Черниаускас, но с това селекцията на тима не приключва.

 

 

След като не се е разбрал с ЦСКА-София, Цатл е подписал договор с кипърския Докса Катокопия. От „Армията“ явно следят изкъсо играчите в австрийската Ерсте лига, защото през зимата имаше сериозен интерес към голаджията на първенството Рафаел Двамена. Той обаче предпочете да заиграе в Швейцария.



До дни ЦСКА-София обаче чака друг нападател. Стамен Белчев иска подсилване на всяка цена, тъй като в атака разполага единствено с титуляра Фернандо Каранга, а негов дубльор е Милчо Ангелов, който беше пред гонене от отбора. Ако се намери нов таран, то Ангелов ще бъде пратен под наем в Славия. Както е известно, „червените“ и „белите“ са в много близки отношения.

 

"Меридиан мач": Локо (ГО) дава двама на ФИФА, чакат ги на работа

 

 

Изпадналият във Втора лига тим на Локо (ГО) може да даде двама от своите футболисти на ФИФА. Става дума за Карл Мадианга и Аристоте Ндонгала. На тях им е даден срок да се явят на работа т.е. на тренировки и ако не го спазят, от клуба ще се обърнат към световната централа, за да се вземат нужните мерки.



Вчера пък СТК на БФС констатира прекратяване на трудовите договори на следните футболисти с Локо (ГО) – Стефано Кунчев, Николай Христов и Юлис Ндонг. Договорите на първите двама са автоматично разтрогнати при изпадането във Втора лига. Ндонг обаче е с дисциплинарно уволнение от 10 юли поради неявяване на тренировки. Срещу футболиста вече е заведено дело във ФИФА. С отбора се разделя и вратарят Петър Денчев.



Локо (ГО) поднови занимания вчера на стадион „Михаил Алексиев“ в град Лясковец. Следващата контрола на момчетата на Александър Димитров е в неделя, 16 юли на базата на националите в Бояна с елитен тим от Израел.

 

"Меридиан мач": ЦСКА 1948: Ще се върнем на „Армията“

 

Ключови думи: ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки