Томаш определи групата на Берое за мача с Верея

За мача с бившия си тим наставникът няма да разчита на наказания Карлос Охене и на контузените Пламен Тенев и Антон Карачанаков

Томаш определи групата на Берое за мача с Верея
Утре, 14-и юли, „Берое“ излиза в първи официален двубой за новия сезон на родното първенство.

Съперник в първия кръг на Първа професионална лига за сезон 2017/18 г. е съставът на „Верея“ (Стара Загора), а срещата ще се играе на стадиона под Аязмото.

Арбитърът на двубоя Георги Кабаков от Пловдив ще даде първи съдийския сигнал точно в 21:00 часа.

Билетите за мача са на цена 5 лв., а повече информация може да намерите тук.

Днес старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш даде пресконференция, а за двубоя утре той няма да може да разчита на наказания Карлос Охене и на контузените Пламен Тенев и Антон Карачанаков. 

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Михаил Михайлов, Асен Георгиев, Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Денислав Станчев, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Ерик Почански.

Георги Кабаков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Георги Дойнов от Велико Търново.

Допълнителни асистент-рефери са Георги Давидов от Велико Търново и Владимир Вълков от Пловдив, а четвърти съдия е Милен Арабаджиев от Велико Търново. Делегат на БФС е Емил Табаков от Бургас, а Георги Виделов от Бургас ще оцени работата на съдийството.

Отборите на „Берое“ и „Верея“ излизат за трети път в официален двубой помежду си. Двата тима си размениха по една победа с по 1:0 в срещите от миналото първенство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки