Петър Жеков: Трябва да започнем с победна серия и да не се отдалечаваме от върха

„Важното е да бием Лудогорец”

Петър Жеков: Трябва да започнем с победна серия и да не се отдалечаваме от върха

Рекордьорът по голове в българското първенство Петър Жеков говори преди старта на сезона за ЦСКА.

"Честно казано, не гледах детайлно всяка една от контролите, но по това, което видях, отборът се е запазил и изглежда в добра форма. Този сезон не бива да има извинения и ЦСКА трябва да е шампион. След това стискам палци да ни пуснат в Европа. Мисля, че последната година наказание ще ни я опростят и ще участваме", каза Жеков пред „Тема Спорт".

"Най-важното е да не повторим старта от миналата година. Тогава есента беше много слаба за отбора. Сега трябва да тръгнем с победна серия и да не се отдалечаваме от върха. Не мисля, че ЦСКА ще има затруднения в първия кръг срещу Славия. По-важното е да се победи Лудогорец другата седмица. Гледах ги срещу Жалгирис, не изглеждат опасни в момента, даже напротив. ЦСКА може да ги хване в много уязвим момент и трябва да се възползва от това", каза Жеков по повод предстоящия на 22 юли (събота) сблъсък между армейците и разградчани.

В последните месеци вечният голмайстор имаше здравословни проблеми. "Отдавна се оправих, добре съм. Предимно си стоя вкъщи и гледам да се пазя", сподели Жеков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки