Йоргачевич няма против да е призрак в Левски

"Това ще е пос­ледната година в ка­риерата ми. В Левски съм, за да помагам на младите вратари да се развиват, те са мои момчета"

Йоргачевич няма против да е призрак в Левски

Сръбският вратар Боян Йоргачевич, който бе на­рочен за отстра­няване от отбора, про­дължава да упорства и да не иска да разтрог­не. Нещо повече, за да вземе всички заплати до края на до­говора  си  с Левски 35-годишният страж не ис­ка трансфер, а ще сло­жи край на кариерата си, след изтичането на контракта му. Доско­рошният голям любимец на феновете пъту­ва с отбора за мачове­те със Сутиеска и Хайдук, но остана извън групата за въпросните двубои. Дали изобщо ще запише мач до края на сезона не е много ясно.

„Дано през този се­зон изпълним целите си. Всичко е в наши ръце. Това ще е пос­ледната година в ка­риерата ми. В Левски съм, за да помагам на младите вратари да се развиват, те са мои момчета", каза Йоргачевич пред „Слободна Далмация".

За неговия пост „си­ните" разполагат с ка­питана Божидар Митрев и младоците Нико­лай Кръстев, Алексан­дър Любенов и Дими­тър Шейтанов. Боян има договор с Левски до края на първенството.

Той пристигна на „Герена" в началото на 2015 година. За „си­ните" има 71 мача във всички турнири.

Даниел Боримиров и Николай Митов искаха да го трансферират и да си спестят заплата­та му, която е една от най-високите отбори. Идеята им бе да се заложи на българите под рамката, а да се привлече по-качествен чужде­нец на друг пост. Пре­ди първата тренировка за сезона от Левски му се бяха обадили въ­обще да не идва, но след подкрепа от стра­на на феновете започ­на тренировки и от клуба не могат да го изгонят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки