Ерцег от Хайдук: Брьондби? Мислим само за реванша с Левски

Халфът Йосип Радошевич е сигурен, че хърватите ще бият и в София

Ерцег от Хайдук: Брьондби? Мислим само за реванша с Левски

Нападателят на Хайдук Анте Ерцег не отписа шансовете на Левски да продължи напред в Ли­га Европа. Стрелецът бе попи­тан за коментар как приема жребия за третия квалификаци­онен кръг на надпреварата, в който победителят от двойка­та ще се срещне по-силния от сблъсъка Брьондби - Вааса (шве­дите взеха аванс от 2:0 като до­макини). Мачовете от следва­щата фаза са на 27 юли и 3 август.

"Уважаваме потенциалните съперници, но в момента не мис­лим за тях, а само за Левски. Ос­вен това започваме в първен­ството с тежък мач срещу Ло­комотив на "Максимир". А след това ни предстои и реванш срещу Левски. Целта ни е да стар­тираме добре w шампионата, а след това да завършим започна­тото срещу българите. Едва след като мине мачът в София, можем да мислим за евентуален противник w лицето на Брьонд­би. Трябва да вървим крачка по крачка, а не да се разпиляваме", каза Ерцег пред "Слободна Далма­ция".

Халфът Йосип Радошевич пък изрази увереност, че Хайдук ще спечели и реванша с Левски. "Най-важното е, че спечелихме домакинството си. Стартът на сезона винаги е труден. Мисля обаче, че през цялото време контролирахме случващото се на терена. Искахме да вкараме още един гол, но не успяхме, въп­реки че на няколко пъти бяхме много близо. Вярвам, че ще оти­дем в София и пак ще спечелим. Убеден съм, че ще продължим напред. В България ще е трудно, ще подходим много сериозно към реванша. Но смятам, че има­ме сили отново да доминираме и да продължим напред. Левски е силен отбор, всеки тим в евротурнирите има своите добри качества. Ние трябва да се съсредоточим върху нашите каче­ства и да продължим да ги разви­ваме. Трябва да станем по-силни", каза Радошевич.

Той посочи, че на Левски ще му бъде трудно без фенове на „Герена". "В Дугополие атмосфе­рата бе добра, феновете ни да­доха попътен вятър. А съпер­никът няма да има поддръжка, което е от наша полза. Сега ни предстои мач с Локомотива. Времето ни за подготовка е малко, но се надявам да спече­лим. Трябва ни победа, за да оти­дем с позитивна нагласа в Со­фия", посочи полузащитникът.

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки