Треньорът на Жалгирис: Очаквам натиск от първата минута на мача, трябва да сме готови

"Показахме, че можем да играем срещу най-добрите и дори да спечелим", заяви Дамбраускас

Треньорът на Жалгирис: Очаквам натиск от първата минута на мача, трябва да сме готови

Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас говори пред литовските медии за мача-реванш от втория предварителен кръг в Шампионската лига срещу българския Лудогорец. Дамбраускас заяви, че очаква "орлите" да покажат различна от първия мач игра и евентуален гол на домакините може да обърне нещата.

"Здраво стъпили на земята сме. Един гол за Лудогорец може да обърне нещата, въпреки победата в първата среща. Можем да се радваме, че изиграхме добър мач срещу класен противник. От гледна точка на играта дори бяхме малко по-добре. Показахме, че можем да играем срещу най-добрите и дори да спечелим. Лудогорец със сигурност ще бъде различен на реванша. Няма къде да отстъпват - ще играят по-агресивно, по-активно, за да отбележат бърз гол. Не се съмнявам, че ще има много силен натиск още от първата минута на мача. Трябва да сме готови", заяви 40-годишният наставник на литовския шампион.

Жалгирис ще пристигне в Букурещ, където ще тренира. Във вторник литовците ще отпътуват за Разград, а срещата между двата състава е в сряда вечерта. Първата среща завърши при резултат 2:1 в полза на литовците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки