Сензациите в пресата: Митов избира между холандец и французин за защитник

„Червени“ шефове душат заради контузии

Сензациите в пресата: Митов избира между холандец и французин за защитник

"Меридиан мач": Митов избира между холандец и французин за защитник

 

Спортно-техническото ръководство на Левски вече набеляза двама защитници за трансфер на „Герена“. Става дума за чужденци със солидна визитка. Единият от тях е французин, а другият – холандец. Към днешна дата старши треньорът на Левски Ники Митов изследва внимателно качествата на въпросните футболисти и скоро трябва да даде отговор, който от тях иска. Иначе и двамата са дали принципното си съгласие да играят със синята фланелка, но само един ще акостира в клуба Очаква се до края на седмицата новият централен защитник да се присъедини към Левски, а привличането му не зависи от реванша с Хайдук в четвъртък.

 

Припомняме, че „сините“ форсираха взимането на нов бранител, след като Димитър Пиргов, който игра двойка с Давид Яблонски в центъра в първия мач с Хайдук, направи фатална грешка, коствала загубата на „сините“.

 

Междувременно на „Герена“ промениха плана около привличането на ново крило. „Сините“ бяха решили да не бързат с взимането на футболист на този пост, а да го оставят за зимната пауза. Сега обаче Ники Митов и директорът Даниел Боримиров са преценили, че е по-добре да купят веднага крило. И този трансфер трябва да се финализира до края на седмицата или в началото на следващата.

 

"Меридиан мач": „Червени“ шефове душат заради контузии

 

 

Напрежението в ЦСКА-София се покачи до точката на кипене след фалстарта срещу Славия. Причина за гнева на ръководството обаче не са само загубените 2 точки в столичното дерби със Славия, но и най-вече нелепите контузии на основни футболисти още на или дори преди старта на сезона.

 

Известно е, че националът Антон Недялков получи разтежение на една от последните тренировки на тима и не игра срещу „белите“. При равенството със Славия пък с контузии напуснаха асовете Фернандо Каранга и Кирил Десподов, което буквално изправи косите на спортно-техническия щаб преди важното домакинство на Лудогорец.

 

Бразилецът се оплака от болки в адукторите, а крилото падна лошо на рамото си. Освен това „червените“ изглеждаха супер бавни и тромави в първия двубой, което очевидно се дължи на голяма умора.

 

Главният мениджър Стойчо Стоилов и хората около него искат да разберат на всяка цена защо част от най-добрите играчи се „счупиха“ още на старта. Това се дължи или на грешка в подготовката, или на претрениране по време на импровизирания лагер в Трявна. Отборът на ЦСКА-София стоеше зле на терена и в последните проверки с Етър и Берое, но безсилието срещу Славия е дошло повече на ръководството.

 

"Меридиан мач": Над 150 души ще пазят Бейтар

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки