Касано не спира да изненадва! Обяви, че се завръща към футбола

Нападателят размисли и няма да прекратява кариерата си

Касано не спира да изненадва! Обяви, че се завръща към футбола
Бившият италиански национал Антонио Касано отново шокира италианските тифози. По-рано днес нападателят изненада с новината, че се отказва от футбола, а причината е носталгия към дома си, който е в Генуа, и към своите деца.
 
По-късно през деня, той промени своето решение, като обяви на пресконференция, че ще продължи кариерата си.
 
 
"Беше момент на слабост - това което се случи тази сутринта. Говорих с треньора Фабио Пекия и останалите му помощници, като им казах, че искам да се откажа. Изведнъж всичко ми дойде много. Все пак благодарение на президента, треньора, жена ми и децата ми, искам да продължа, а също така и да преодолея това предизвикателство. Тези дни тифозите на Верона бяха близо до мен, като ме подкрепиха. Бяха фантастични, след като дойдоха 4000, за да ме видят с екипа на Верона. 
 

Направих голяма глупост, да искам да се откажа тази сутрин. Най-голямата от всичките, които съм правил досега в кариерата ми, а те не са малко. Просто ми липсваше семейството ми. Президентът и останалите шефове ги докараха тук в лагера, въпреки че не е позволено. Тяхното идваме ми даде сила да продължа. Жена ми заяви, че няма как тя и децата ни да не ме гледат на терена. Това нещо ми даде сила, която нямах дори, когато бях на 18 години. Много съм надъхан, като искам да направя фантастичен сезон и да зарадвам тифозите на Верона и всички, които ме обичат", коментира с усмивка Касано. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки