Дерменджиев: Пожелавам късмет и здраве на тези, които искат да ме сменят

"Съобразяваме се с критиките, но трябва да сме реалисти, отборът не е извънземен"

Дерменджиев: Пожелавам късмет и здраве на тези, които искат да ме сменят

Нашият отбор има много голям характер. Видяхте как се обърна мача. Второто полувреме показахме нашия футбол. Те са в игрова форма, а ние имаме леки разколебавания.В крайна сметка имахме много ситуации и в двата мача. За мен беше важен този гол на Натанаел. Бях уверен в отбора още преди мача. Това за нас е един добър мач и тръгваме добре. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев, след като "орлите" се наложиха с 4:1 над Жалгирис в реванша от втория предварителен кръг на Шампионска лига и продължават напред в надпреварата.

"Ние започнахме много добре мача, но след една грешка получихме гол. Важното е, че не се поддадохме на емоцията и контролирахме действията. Видяхте второто полувреме имаше само леки корекции в нашето поведение", добави специалистът.

„За нас е важно да навлизаме в добра форма. Изчистваме грешките в тренировките.”

"С футболистите имам много обикновен разговор, те са изключително добри момчета и знаеха какво значи мача, знаеха, че трябва да се нахъсат  и трябваше да не се поддаваме на емоциите."

Дерменджиев отговори на критиките появили се след първия мач така: "В момента искам да пожелая успех на Левски и Ботев, отбори с два добри треньора, доказаха че могат да играят. Дано има повече български отбори в евротурнирите. На тези които искат да ме сменят, им пожелавам много късмет и здраве. Ние от критики не бягаме, съобразяваме се с тях. Но трябва да сме реалисти. Отборът не е извънземен, не може единият мач да сме при слънцето, като играят добре, а другият мач да са образно казано под земята. Аз знам как е подготвен отборът, знам съперниците. Убеден съм в качеството на футболистите и им вярвам. Нека да сме позитивни. Както казах, пожелавам успех на Левски и Ботев утре."

"Апоел Беер Шева е  изключително добър отбор. Гледах го с Копенхаген квалификации и от там имам наблюдения, които обаче са оскъдни. Имат много чужденци."

"Не, аз не съм запознат в детайли дали има оферта за Кафу. Ако има оферта, собствениците преценяват, ние ще се справим."

За предстоящия двубой с ЦСКА от Първа лига Дерменджиев коментира: „Един мач, който дано да донесе радост на българските фенове и да се реши всичко на зеления терен. Футболистите са добре натренирани, има и други, може да има ротации.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки