Косоко мълчи за трансфер: Искам само да играя

Не сме очаквали да вкараме 4 гола, признава нападателят

Косоко мълчи за трансфер: Искам само да играя

Нападателят на Ботев (Пд) Омар Косоко не пожела да разкрие дали ще остане в клуба или ще заиграе в нов отбор след силните си изяви за „канарчетата”. Тази вечер той изигра пореден силен мач при успеха с 4:0 над Бейтар (Йерусалим) в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа.

„Беше много трудно. Играхме много добре на контраатака, играхме със сърце и свършихме отлична работа. Беше трудно, но се борихме, играхме добре и имахме и късмет. Не сме очаквали да вкараме 4 гола. Ако някой ни беше казал преди мача, нямаше да повярваме. Искахме просто да минем в следващата фаза. Всички е защитавахме заедно и играехме напред заедно, играхме като отбор”, коментира Косоко пред „Диема спорт 2”.

Косоко получи жълт картон след края на мача и даде интересно обяснение за нервното си поведение след победата.

„Понякога съм ядосан, защото не вкарвам гол, случват се такива неща. Бях твърде мотивиран и се изнервих, защото не вкарах гол. Важното е, че спечелихме. Искам да се извиня на всички мои съотборници”.

А за евентуален трансфер коментира:

„Аз просто искам да играя, не знам какво е бъдещето ми. Аз само искам да играя, Ботев ми подаде ръка в труден момент. Смятам, че правя добри неща. Не искам да губя време с мисли за бъдещето ми”.

„Ние знаем името на съперника си, но не знаем нищо за играта му. Тепърва ще се запознаем с отбора на Маритимо. Когато бях млад, не играех така. Сега обаче имам повече опит и мисля трезво”, завърши Омар Косоко.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки