Палийски: Искам постоянно това да виждам

Уникален мач за нашите момчета, радва се президентът на Ботев

Палийски: Искам постоянно това да виждам

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски си пожела всеки мач неговият отбор да доставя такива емоции, както при успеха с 4:0 над Бейтар (Йерусалим) на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Уникален мач за нашите момчета, публиката е уникална. Нямам думи просто. Искам постоянно това да виждам от нашия отбор. Като игра очаквах това, като тотално надиграване, честно не бях очаквал и в най-смелите си предвиждания. Може би голът още в 10-ата минута даде самочувствие на момчетата и мисля, че от там нататък си свършиха работата, даже накрая с лекота играеха и изтърваха още 3-4 100-процентови положения, а те чисти положения нямаха нито едно”, коментира президентът на Ботев след голямата победа.

Той очаква абсолютно пълен стадион „Лазур” следващия четвъртък за първия мач с Маритимо от третия предварителен кръг.

„Предстои ни първо мач със Славия, трябва да се концентрират момчетата. И се надявам четвъртък вече да нямаме никакво наказание и стадионът да бъде пълен. Нашият 12-и играч отново влезе в познатата си роля и от първата до последната минута те не спряха да подкрепят отбора, за което искрено им благодаря”.

„Ние даваме бонуси за свършена работа. След като са си свършили работата, значи ще си получат бонусите”, завърши Палийски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки