Иван Вутов: Радвам се, че футболистите трупат увереност

„Работи се усилено по осветлението. Имаме уверението, че края на август - началото на септември ще играем на нашия стадион”, каза той

Иван Вутов: Радвам се, че футболистите трупат увереност

Треньорът на Етър Иван Вутов каза след равенството 1:1 с Витоша, че неговият отбор е започнал плахо двубоя, но е започнал второто силно и ободрено. Той добави, че с всеки изминал мач футболистите ще трупат повече увереност.

 

„Мога да кажа, че започваме плахо и неуверено. Радващото е, че във вторите полувремена влизаме силно и ободрено. Имаме още технически проблеми, както и кадрови. Стояхме много добре, изпуснахме много положения. Радвам се, че футболистите трупат увереност”, коментира той.  

 

„Общо взето имаме резерви и положително ще ги използваме в най-скоро време. Една сплав от млади и по-опитни футболисти винаги и полезна. Имаме футболисти от топ ниво и това ще ни помогне да играе по-атакуващо”, каза още Вутов.

 

„Защо нямаше дузпа за нас през първото полувреме? Не мога да кажа защо съдията така е решил. Позволиха и малко по-твърда игра от местния отбор, но не е моя работа да коментирам”, добави наставникът.

 

„Мачът с Верея ще е много по-различен. Този отбор се затваря и играе на контраатаки и ще трябва да намерим решения”, допълни Вутов и обясни кога Етър би се завърнал на своя стадион „Ивайло”:

 

„Работи се усилено по осветлението. Имаме уверението, че края на август - началото на септември ще играем на нашия стадион”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки