Сърмов започна с Етър

"Болярите" вече взеха двама бивши левскари това лято

Сърмов започна с Етър

Етър е на път да привлече още един бивш футболист на Левски. Това е халфът Георги Сърмов, който от вчера се при­съедини към „болярите”. За по­следно Сърмов бе в Дачия Киши­нев заедно с Исмаил Иса, но през лятото разтрогна договора си с молдовците, пише "Тема спорт".

На този етап полузащитни­кът само тренира с „болярите”, като изчаква и оферта за чуж­бина. Вчера Сърмов взе участие в контролата със Спартак (Пле­вен) в Дряново, както и сенегал­ското попълнение Бадара. Спарингът с третодивизионния тим завърши 1:1. До края на седмицата ще стане ясно дали играчът ще остане в Етър.

Треньорът на вио­летовите Станислав Генчев бе дал почивка на голяма част от футболистите си, които не играха в проверката. Още в 10-ата секунда Михаил Кулов от гостите се откъсна сам срещу вратата, но Христо Иванов улови удара. Етърци натиснаха и Стефан Неделчев отправи удар към вратата. В 10-ата ми­нута Ерик Почански се пребори за топката и изведе Неделчев, който откри резултата -1:0.

През втората част и двама­та треньори направиха куп промени, което се отрази на играта.
В 60-ата минута Спартак ус­пя да изравни. Михаил Кулов из­веде Радой Божилов, който на­прави 1:1.

Веднага след центъра Бадара получи пас и стреля, но топката мина на сантиметри над гредата.

В понеделник (31 юли) Етър е домакин на Верея, като се оча­ква тогава да се знае вече дали Сърмов ще играе за тима в Пър­ва лига. У нас освен за Левски Сър­мов рита още за Берое, Ботев (Пловдив) и Нефтохимик. Това ля­то виолетовите взеха двама бивши играчи на сините - Весе­лин Минев и Сашо Александров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки