Любо Пенев: Трябва да съм на терена с анцуга, с бутонките, за да съм полезен на момчетата

„Нали знаете, че все още не съм окачил обувките на пирона. Ще съм достатъчно полезен, когато съм ежедневно на терена с момчетата, с анцуга, с футболните обувки, и показвайки им това , което знам разбира се. Било с халфове, било с нападатели, било за статични положения”, заяви Любо Пенев.

Любо Пенев: Трябва да съм на терена с анцуга, с бутонките, за да съм полезен на момчетата

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди мача на „червените” в Пловдив утре срещу местния Локомотив, предаде репотер на Novsport.com.

Пенев говори само за мача утре, като заяви, че съставът вече му е ясен и се надява, че „червените” да променят негативната статистика от последните пет години.

Бившият централен нападател на националния отбор обяви на всеослушание, че според него би бил най полезен, когато е близо до всички играчи. „Нали знаете, че все още не съм окачил обувките на пирона. Ще съм достатъчно полезен, когато съм ежедневно на терена с момчетата, с анцуга, с футболните обувки, и показвайки им това , което знам разбира се. Било с халфове, било с нападатели, било за статични положения”, заяви Любо Пенев.

Наставникът на „червените” съобщи, че Данчо Тодоров ще заеме мястото на наказания Йордан Минев. „Локомотив игра силно срещу Черноморец. Това е добър отбор, нямаха нищо общо с мача със Сливен и се наложиха доста убедително, но имат и своите слаби страни, които ние ще се опитаме да използваме”, заяви Пенев.

„Горе долу ми е ясен съставът, с който ще започне, така че има две-три подробности, които ще бъдат уточнени на разбора.”

Пенев не пожела да каже кой ще заеме мястото на Йордан Тодоров в халфовата линия. „Това не е тайна. Много е лесно да се усети кой ще играе пред Данчо, знаейки кой пъту3ва за Пловдив, но все пак не имам достатъчно време за мача”, каза бившият футболист.

Той допълни, че има добри чувства към Локомотив. „Имам много приятни впечатления от престоя ми в Локомотив Пловдив, и от публиката, и от ръководството, и от хората на стадиона, макар че изиграх само 4 мача. Нека да има феърплей. Логично е и нормално всяка една публика да защитава своя отбора, въпросът е да не се стига до ексцесии.”

„Всичко играчи са добре. Едни са малко по-изморени, други не толкова, но всички са в максимална кондиция. Взел съм най-добре подготвените за мача утре, мисля, за срещата с Локомотив, но не забравям за събота.

„Никога не е късно да се промени статистиката. В момента минаваме през една сериозна дисциплинирана тактическа подготовка”, каза Пенев по повод негативната статистика на ЦСКА в Пловдив.

Пенев каза още, че ЦСКА ще има контрола по обед на „Българска армия” на 28-и. Проверката ще бъде не за тези, които играят непрекъснато, а за тези, които не играят. Тези, които са резерви и са играли малко.

 

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки