Левски я закъса в защита

Двама "сини" защитници аут за Витоша

Левски я закъса в защита

Защитникът на Левски Иван Горанов най-вероятно ще пропусне предстоящия мач с Витоша Бистрица от третия кръг в Първа лига. Двубоят срещу новака в елита е в неделя от 21:00 часа на „Герена“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. 25-годишният бранител се оплаква от контузия. Футболистът е твърд титуляр на левия фланг на защитата от началото на мачовете в Лига Европа и родния шампионат. Той взе участие във всичките 5 срещи на Левски до момента.



Заради контузията на Горанов вместо него ще излезе друг юноша на клуба – Мики Орачев. Той се завърна в тима през лятото, след като изкара наем във втородивизионния Локомотив София. Орачев има зад гърба си 47 мача с фланелката на Левски във всички турнири. От началото на сезона той се появи на терена само веднъж – в заключителните минути на реванша срещу черногорския Сутиеска (0:0). Тогава той игра като халф, но сега ще е ляв бек.



Двубоят с Витоша Бистрица пропуска и Давид Яблонски, който също е с контузия. Така мястото до Димитър Пиргов в центъра на защитата ще заеме Георги Ангелов, който и срещу Локо Пловдив (0:0) игра като централен бранител.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки