Миланов резерва при победа на ЦСКА Москва (ВИДЕО)

Московчани откриха резултата в 4-та минута, когато Александър Головин се възползва от грешка в защитата на СКА. В 37-та минута Алан Дзагоев беше фаулиран и реферът отсъди дузпа в полза на ЦСКА. Бибрас Натхо реализира от бялата точка и подпечата крайния резултат

Миланов резерва при победа на ЦСКА Москва (ВИДЕО)

 Георги Миланов остана резерва при победата на ЦСКА Москва над СКА Хабаровск с 2:0 в "армейското дерби" от трети кръг на руската Премиер лига. Московчани откриха резултата в 4-та минута, когато Александър Головин се възползва от грешка в защитата на СКА. В 37-та минута Алан Дзагоев беше фаулиран и реферът отсъди дузпа в полза на ЦСКА. Бибрас Натхо реализира от бялата точка и подпечата крайния резултат. Така "армейците" събраха 6 точки в актива си и са на 4-то място в класирането. СКА е последен без спечелена точка.

В друг мач от кръга Николай Димитров игра 74 минути за Урал при равенството с Уфа 1:1. Уфа откри резултата чрез Силвестър Игбун, но две минути преди края Грегор Балажич донесе точката за възпитаниците на Александър Тарханов. Двата отбора делят шестото място в класирането с по 5 пункта.

По-късно днес в Русия ще се играят мачовете Рубин Казан - Арсенал Тула и Ахмат Грозни - Динамо Москва

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки