Войн Войнов: Доволен съм, равенството е справедливо

"Искам да благодаря на футболистите, както и на публиката, която ни подкрепяше", сподели специалистът

Войн Войнов: Доволен съм, равенството е справедливо

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Войн Войнов остана доволен от точката, която записа неговия тим срещу шампиона Лудогорец. Двата отбора завършиха 0:0 в среща от третия кръг на Първа лига.

 

Опитният специалист коментира наболялата тема около Мартин Камбуров, както и ситуацията с Дани Кики, който пропусна днешния двубой. Войнов не пропусна да похвали и публиката, която подкрепяше тима днес.

 

"Ние сме реалисти, пропуснахме, но и те пропуснаха - равенството е справедливо. Който беше отбелязал, щеше да победи. Искам да благодаря на футболистите, както и на публиката, която ни подкрепяше през цялото време. Виждах как те със сърце и душа ни помагат, заради тях най-много се радвахме. 

 

Специалистът сподели и какво е липсвало на неговия тим, за да победи в днешния мач. Войнов коментира и ситуацията за гол, от която не успя да се възползва Димо Бакалов. 

 

" Имахме и други ситуации, но това беше едно от чистите положения. Не ни достигна един гол, за да победим. Втори пореден мач правим хикс – първо срещу Левски, сега срещу Лудогорец. Това говори добре за момчетата. Знаете, че имаме проблем със сглобяването на отбора, липсва ни чист на нападател.”

 

Войнов коментира и актуалната тема около нападателя Мартин Камбуров, както и отсъствието на друг важен играч за тима - Дани Кики.

 

„Камбуров си е име, вкарва голове. Добър футболист, но него го няма. Затова трябва да намерим нападател, който да материализира нашите усилия. Имаме разговори с чужденци, българи почти не останаха. Имаме разговори с двама българи. Всички чакат за чужбина. Лошото е, че когато дойдат, не са напълно готови. Трябва период да се адаптират. Липсват ни нападатели и трябва да намерим такива.”
 
„Липсата на Дани Кики? Цяла България знае, че при мен няма място за лъжа и говоря само истината. За това най-отговорно казвам: вчера на Дани му беше ударена инжекция от нашия доктор ислед такава изобщо не трябва да тренира той. Това е истината, няма други неща, наказания… Казвам цялата истина.”
 
Старши треньорът на пловдивчани коментира и острите думи на собственика Христо Крушарски, които той отправи към футболистите в съблекалнята през седмицата. Войнов заяви, че играчите са приели с насмешка думите му, а цялата ситуация е била извадена от контекста.
 
„Не искам да бъда адвокат на никого. Думите на Крушарски са били извадени от контекст най-вероятно. Момчетата го приемат с насмешка, защото знаят, че не са такива. Ние си имаме толкова други проблеми, сега и още един, който не е приятен… Всичко е спокойно, всичко е спокойно.”
 
Той завърши с коментар за предстоящото тежко гостуване на ЦСКА. Войнов сподели, че на "Българска армия" се играе трудно, но неговият отбор ще се постарае да си тръгне с нещо от този мач. 
 
„За нас е силна серия, макар и с равен мач. Правим равен срещу Лудогорец, който може да извади три състава. За нас това е добър успех. Срещу ЦСКА ще се постараем, знаем, че на „Армията” се играе трудно. Защо да не помислим и за нещо повече, макар че ЦСКА си е ЦСКА", завърши опитният специалист.
 
Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки