Станислав Генчев: Етър е по-силен от Верея, но трябва да го докажем на терена

„Болярите” с последно домакинство в Ловеч, аут за мача е Бадара

Станислав Генчев: Етър е по-силен от Верея, но трябва да го докажем на терена

„Етър“ приема в понеделник „Верея“ за последно на Градския стадион в Ловеч.

От следващото си домакинство „виолетовите“ се връщат на стадион „Ивайло“, след като БФС им разреши да играят по светло до пускането на осветлението. Труден мач очакват в лагера на „болярите”, въпреки че съперникът им още няма вкаран гол през сезона.

„Верея навън се затваря и играе на контраатака, труден двубой ще е и трябва да намерим точното решение“, коментира опитният треньор Иван Вутов, а Станислав Генчев добави:

„Крайно време е да победим, трите точки са ни нужни. Мисля, че сме по-добрият отбор, но трябва да го покажем на терена. Ще направим всичко възможно.”

Труден двубой очаква и нападателят Иван Петков, който се разписа срещу Витоша.

„Етър няма лесен мач, този не е изключение. Смятам, че ще победим, не заради загубата на Верея с 0:4. Те ни биха в контрола неотдавна, но резултатите не са важни. Ще се хвърлят здраво, както и ние, но на нас повече ни подхожда победата. Казвам го заради играта ни досега. Имам огромно желание да спечелим”, каза Иван Петков.

Иначе сенегалският таран Алиуне Бадара няма да е в групата за мача. Жълтата му карта пристигна, но нападателят ще бъде картотекиран следващата седмица и най-вероятно ще се появи за гостуването на Дунав на 7 август, съобщиха от лагера на Етър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки