Гълъбинов избухна с 4 гола и изпусната дузпа

Дженоа победи аматьорския Савона с 8:0 в шоу на българина

Гълъбинов избухна с 4 гола и изпусната дузпа

 По всичко изглежда, че Андрей Гълъбинов се наслаждава на живота в новия си клуб Дженоа. Бившият играч на Новара сътвори великолепно представяне в последната контрола на "Грифоните". Високият нападател наниза 4 гола на отбора от Seria "D" Савона при победа с 8:0.

 

Освен че прониза 4 пъти противниковата врата, нашенецът имаше време и да изпусне дузпа. Българинът беше заменен в 86-та минута на срещата.

 

Мигел Велосо откри резултата още във 2-рата минута. Първият пирон на Гълъбинов в ковчега на Савона беше забит в 12-та минута. В 27-та изпусна дузпа, но след това направи резултата класически в 36-та. 

 

В 44-та Велосо отново прониза противниците за 4:0. Последваха нови два гола на Андрей в 58-та и 69-та минута. Вторият беше от дузпа. Синът на Диего Симоне - Джовани, направи 7:0 в 87-та минута. Секунди след това Леонардо Морозини оформи крайния резултат.

 

Това беше последна планувана контрола на Дженоа преди началото на сезона. Първият официален мач е на 13-ти август срещу още неясен съперник за Купата на Италия.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки