Клоп е уверен: В битката за титлата сме

"Ние няма как да стартираме сезона без никакви амбиции", отсече германският специалист

Клоп е уверен: В битката за титлата сме

Ливърпул работи здраво, за да постигне целта си, а именно спечелване на шампионската титла във Висшата лига, заяви мениджърът на тима Юрген Клоп преди контролната среща срещу Байерн (Мюнхен) днес на "Алианц Арена".

 
През миналата година Ливърпул беше претендент за титлата във Висшата лига, като на половината от първенството изоставаше само на 6 точки от Челси, но в крайна сметка приключи първенството на 4-о място на 17 точки от лондончани.
 
"Да, ние ще играем за титлата във Висшата лига. Ние няма как да стартираме сезона без никакви амбиции. Ние трябва да си имаме нашите си цели и смятам, че за момента имаме много добър отбор. През миналата година имахме в определени периоди просто лош късмет, но мисля, можем да играем много по-добре", заяви Клоп пред репортерите преди контролата с шампиона на Бундеслигата.
 
Клоп добави също така, че нападателят Дивок Ориги и защитникът Джоуи Гомес ще пропуснат мачовете за тима в Мюнхен съответно заради малка мускулна травма и проблеми в коляното. Но пък и двамата ще са на разположение за първата среща в първенството срещу Уотфорд на 12 август. Италианският Наполи и Атлетико Мадрид (Испания) са другите два отбора, които участват в турнира Audi Cup.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки