Грант е безкрайно интелигентен, гледал е всички мачове на Левски

Със сигурност no-подготвен и авторитетен чужденец не е идвал у нас

Грант е безкрайно интелигентен, гледал е всички мачове на Левски

Левски издава по­вече от сериозни ам­биции с последните си действия. Всичко започна с трансфера на Габриел Обертан, който подписа със „сините". Според мен той бе начинът, по който Спас Русев да докаже на феновете, че го е грижа за клуба. Онова изречение, че по стечение на обстоятелствата е дошъл на „Герена" изобщо не е истина и той искаше да го докаже. След пос­ледните неудачи той и Даниел Боримиров искаха да се изви­нят на феновете, като вземат Обертан като черешката на тор­тата в селекцията.

Идването на Аврам Грант е по­редната стъпка в тази насока. Доколкото аз чувам, по тази сделка се е работило още пре­ди мачовете с Хайдук. Просто на „Герена" искат авторитетен специалист, голямо име, което да поведе „сините" и да има дългосрочна визия за развитие както на първия тим, така и на школата. Имам възможността да познавам Аврам Грант и ще кажа, че той е безкрайно инте­лигентен човек. Това го отлича­ва от повечето чужденци, идва­ли у нас. Безспорно по-подготвен и авторитетен чужденец не е идвал у нас и според мен мо­же да помогне. Мога да кажа, че подхожда много отговорно към задачата си. Той е изгледал мачовете с Хайдук и всички кон­троли, запознат е с качествата на всеки футболист.

Иначе искам да кажа и някол­ко думи за Ники Митов. Той без­спорно е много добър треньор. Митов не си тръгва, защото е объркал нещо, а защото у нас не се дава достатъчно време. Само се замислете - как да отс­трани Хайдук, когато са дошли 12 нови футболисти. Те не са пристигнали на една и съща да­та, с едно и също ниво на под­готвеност. Трябва да имаш стра­хотен екип от треньори и лека­ри, които да ти помогнат. И пак е трудно. Дори Манчестър Юнайтед дава на Мауриньо две години, а тук за 2 мача искаме бързи резултати. Симпатизирам на Митов, той е добър треньор, но просто с толкова нови няма­ше как да се получи за толкова кратко време.

Владислав Вутов, "Меридиан мач"

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки