Сензациите в пресата: Диана Иванова го отнася заради изцепката с Грант

Лудогорец се разбра с бразилски защитник, УЕФА казва „Да" на шампионите за групите в Разград, Дунав прибира $80 000 от Ливан за Аясс, Бордо преговаря за Джонатан Кафу и още…

Сензациите в пресата: Диана Иванова го отнася заради изцепката с Грант
Сензациите в пресата днес, петък, 04.08.2017 година:

„Меридиан мач”:  Лудогорец се разбра с бразилски защитник
Бразилски централен защитник е много близо договор с Лудогорец. Става дума за футболист с опит в Европа и мачове в турнирите на Стария континент, който отгоре на всичко е капитан на настоящия си тим. В Разград се надяват да финализират трансфера в близко бъдеще, за да запълнят дупката оставена от Хосе Паломино, който премине в Аталанта срещу 4 млн. евро. В момента Георги Дерменджиев има на разположение четирима централни защитници - Козмин Моци, Игор Пластун, Георги Терзиев, както и младия Венци Керчев, който е капитан на втория тим. Старши треньорът на шампионите иска още един класен футболист на този пост. Ако се стигне до финализиране на сделката, то въпросният бразилец ще стане 11-ят кариока в Разград след Марселиньо, Вандерсон, Джонатан Кафу, Жуниор Кишада, Натанаел, Лукас Саша, Сисиньо, Густаво Кампаняро, Жоао Пауло и Ренан дос Сантос.

„Меридиан мач”:  УЕФА казва „Да" на шампионите за групите

Вчера УЕФА проведе инспекция на новата трибуна на стадиона в Разград и установи дали тя покрива всички критерии, за да може на стадиона да се играят мачове от груповата фаза на Лига Европа. Макар и да няма официално потвърждение, което се очаква до дни, е на 99% сигурно, че представителите на евроцентралата ще кажат „Да" на родния шампион и при евентуално класиране за групите на втория по сила турнир, на футболистите и феновете няма да им се налага да пътуват до София през няколко седмици. С новият сектор В, „Лудогорец Арена" ще има капацитет от около 13 000 зрители. В трибуната бяха вложени приблизително 20 млн. лева. 

„Тема спорт”: Дунав прибира $80 000 от Ливан за Аясс

Дунав ще прибере 80 000 долара за трансфера на халфа си Самир Аясс в ливанския шампион Ал Ахед. Сумата е прилична за русенци, като се има предвид, че те са отборът с най-нисък бюджет в елита. Юношата на ЦСКА вече позира с фланелката на клуба. Самир Аясс е национал на Ливан, той изигра и няколко успешни мача с отбора на своята страна, с които е приковал шефовете на новия му клуб. Аясс изигра точно 30 мача за русенци в елита, в които вкара 4 гола. Това е първият тим в чужбина за енергичния халф, който е играл у нас за Академик Сф, Миньор, Банско, Любимец, Берое и ЦСКА. Самият клуб Ал Ахед има 5 титли от 2008 година, когато спечели първия си трофей. В отбора има двама чужденци - тунизиецът Юсеф Муихби и сенегалецът Дуда Диоп. Интересно е, че новият тим на Аясс е подкрепен от военната групировка Хизбула.

„Меридиан мач”: Диана Иванова го отнася заради изцепката с Грант

Изцепката на Диана Иванова пред израелските медии може съвсем скоро да й коства доста скъпо. Дамата до преди известно време бе изпълнителен директор на „Герена", но след серия от гафове бе понижена в обикновен юрист. При разговорите с Аврам Грант обаче тя си позволи да говори пред еврейски медии, макар всички останали шефове да пазеха строга конфиденциалност относно това как са преминали разговорите с именития специалист. Нещо повече - тя дори бе обявила, че двете страни са се разбрали и договорът е само формалност. По нейните думи Грант трябваше да подпише вчера, което както се вижда, не е факт. Така тази поредна нейна изцепка може този път да й коства изцяло работата на „Герена". Със сигурност Спас Русев не е останал доволен, след като нито той лично, нито другите двама високопоставени хора в ръководството Красимир Иванов и Даниел Боримиров си позволиха да кажат нещо, но за сметка на това Диана Иванова го направи. 

„Меридиан мач”: Бордо преговаря за Джонатан Кафу

Един от силните тимове във Франция - Бордо, води преговори с Лудогорец за Джонатан Кафу, съобщава „Girondinfos". Според информацията, жирондинците в момента са основен кандидат за подписа на бразилския футболист. Отпадането на Лудогорец от Шампионска лига и слабото представяне на Кафу в мачовете срещу Апоел Беер Шева може допълнително да накара българския шампион да продаде бразилеца. Бордо се раздели с Жереми Менес и Адам Унас и спешно търси нови попълнения в атака преди началото на сезона в Лига 1. Френският клуб се е спрял именно на Джонатан Кафу, а в информацията се твърди, че преговорите с Лудогорец напредват. При всички положения Бордо няма да е склонен да плати желаните от Лудогорец 10 милиона евро за Кафу.
Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки