Боримиров бесен на съдиите: По-голямо клане не бях виждал!

"Спас Русев недоумяваше как може да има толкова слабо съдийство"

Боримиров бесен на съдиите: По-голямо клане не бях виждал!

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров беше бесен след загубата с 0:2 от Верея, за което обвини съдийската бригада в мача. "Аз мисля, че съдията или съдиите си свършиха работата, за която бяха пратени. Аз по-голямо клане от това днес не бях виждал. Аз не ги пращам съдиите. Питайте тия, които ги пращат , беше безобразно съдийството. Чиста засада при първия гол на Верея, имаше след това несъществуваща засада на Обертан и кулминацията е отмененият гол. Аз не мога да говоря за тях, питайте който ги изпраща и обучава."

Боримиров бе категоричен, че "сините" ще подадат жалба срещу реферите в срещата. "Ще подадем жалба срещу съдията. Такъв съдия или съдии нямат място в А група. Не помагат на футбола."

"Слабо игра Левски днес. Доста шум се вдигна около смяната на треньора. Видяхме резултата днес. И футболистите  четат и се притесняват от това нещо."

"Решихме да спестим някои неща на Ники Митов и затова взехме това решение да не води отбора днес. С много работа ще се получат нещата, Делио Роси е професионалист. Треньор който има 360-370 мача в серия А. Достатъчно красноречиво говори за опита му. Хареса ми това, че обича да работи с млади футболисти."

"До трансферния прозорец има още време. Не повече от 1-2 ма футболисти. Трябва да се вместваме във финансови параметри."

Боримиров коментира и как е реагирал собственикът Спас Русев за съдийството. "Недоумяваше Спас Русев как може да има такова слабо съдийство. За мен беше тенденциозно съдийство. Това е престъпление."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки