Урал и Зенит завъртяха 1:1

Николай Димитров изигра много силни 90 минути за състава на Александър Тарханов

Урал и Зенит завъртяха 1:1

 Урал и Зенит завъртяха 1:1 в двубой от междинния 5-и кръг на руската Премиер лига. Зенит не успя да запише пета поредна победа и по-късно днес може да отстъпи лидерската позиция на Локомотив (Москва).


Урал се изкачи на 5-о място със 7 точки и все още няма поражение.

 
По-добрата игра на Урал доведе и до заслужен гол. Негов автор стана Ерик Бикфалви в 35-ата минута. В основата на попадението беше Димитров, който центрира майсторски, а румънецът с глава заби топката в мрежата. Зенит можеше да отвърне веднага, но Дриуси стреля над вратата от удобна позиция. Малко преди почивката пък Луньов попречи на Бикфалви да се разпише за втори път.
 
 
На почивката Манчини смени Шатов с Краневитер и Зенит заигра доста по-добре. В 49-ата минута Дриуси пропусна от малък ъгъл, а в 53-ата серия от рикошети пред вратата на Урал като по чудо не завърши с гол. Такъв падна в 60-ата минута, когато Дриуси намери Кокорин, той леко отклони топката, а неубедителната намеса на Ярослав Годзюр позволи тя да влезе в мрежата - 1:1.
 
 
Николай Димитров изигра много силни 90 минути за състава на Александър Тарханов и асистира за гола на Ерик Бикфалви в 35-ата минута. През второто полувреме Александър Кокорин изравни и поведе при голмайсторите с 4 попадения. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки